Jelentkezés menete

Első lépésként szíveskedjék regisztrálni honlapunkra:

  1. Menüsorban „JELENTKEZÉS” feliratra kattintva megjelenik a bejelentkezési űrlap.
  2. Az űrlap alatt "NINCS FIÓKJA?" linkre kattintva tud regisztrálni honlapunkra, kérjük töltse ki a megfelelő mezőket!
  3. Az Ön által megadott e-mail címre küldött regisztrációs e-mailben szereplő linkre kattintva megerősítheti regisztrációját!

A regisztrációt követően már be tud jelentkezni honlapunkra a JELENTKEZÉS menüpont alatt.

Bejelentkezést követően lesz lehetősége személyes, számlázási és publikációs adatainak megadására. Ezt a bejelentkezést követően megjelenő űrlapon (JELENTKEZÉS -> REGISZTRÁCIÓS ŰRLAP) teheti meg. A *-gal jelölt mezők kitöltése KÖTELEZŐ (a kivonat feltöltése is)! Kérjük az űrlap kitöltéséhez csak abban az esetben fogjon hozzá, amennyiben az összes kért adat a rendelkezésére áll, mivel az űrlapot csak ebben az esetben tudja elküldeni a rendszernek! Az űrlap kitöltése után az „ELKÜLD” gombra kattintva töltheti fel adatait a rendszerbe. A kitöltött adatokról visszaigazolást küld rendszerünk, az űrlapon megadott email címre.

Kérjük, hogy a kivonat az alábbi módon kerüljön feltöltésre:
Szerzo neve - kivonat cime.doc (ékezetek nélkül)

A teljes anyag feltöltésére az előadásának elfogadásának visszajelzése után lesz lehetősége!

FONTOS!!! Az űrlap kitöltése után módosításra nincs lehetőség. Hibás adatok elküldése esetén módosítási szándékát jelezze a Szervező Bizottságnak a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, vagy töltse ki újra az űrlapot! Utóbbi esetben a legfrissebb adatokat fogjuk figyelembe venni.

Kérjük vegye figyelembe az alábbi határidőket!

A konferencia részvételi díja június 25-ig elküldött jelentkezések esetén 19 ezer Ft, ezt követően pedig 38 ezer Ft (bruttó). A részvételi díj magában foglalja a konferencia anyagot, két ebédet, büfét, az esti fogadást. A részvételi díj csak publikációval, ellátás nélkül 9500 Ft. Előadónak az jelentkezhet, aki augusztus 25-ig kitöltötte az on-line jelentkezési lapot, beküldte előadásának, vagy poszterének tartalmi kivonatát (egy oldalon, lehetőleg magyar, esetleg angol nyelven), s ezzel vállalja, hogy befizeti a részvételi díjat.

A Tudományos Bizottság fenntartja magának a jogot, hogy kizárólag a szakmai tartalom alapján előadásokat elfogadjon, poszterbe soroljon, vagy visszautasítson. Pozitív visszajelzés esetén a végleges előadásokat 8-10 oldal terjedelemben szeptember 15-ig kérjük megküldeni!

 

FaLang translation system by Faboba